UYAP Bilişim Sistemi
UYAP Editör

 Windows İşletim Sistemleri İçin Güncel Sürüm:

UYAP_Editör_v5.4.11

 

   MAC İşletim Sistemleri İçin Güncel Sürüm:   

UYAP_Editör_v5.4.11

 

Pardus ve Debian Tabanlı Sistemler İçin Güncel Sürüm:

 UYAP_Editör_v5.4.11

 

 

Android tabanlı işletim sistemleri için:

UYAP Doküman Editör

IOS tabanlı işletim sistemleri için: 

UYAP Doküman Editör

*Pardus ve Debian Tabanlı İşletim Sistemleri İçin Bilgilendirme:

UYAP Editör'de yazıcı üzerinden çıktı alabilmek için bilgisayarınızda "cups-bsd" paketinin yüklü olması gerekmektedir. Pardus-17.2 sürümü  için "cups-bsd" paketi zip dosyasına eklenmiştir.

 

Önemli Duyuru

SORU: Doküman Editörüne tıkladığımda siyah ekran gelip gidiyor, Editör açılmıyor ve Editörde imzalama yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
 

CEVAP:

1- ADIM: E-imza – M-imza işlemini gerçekleştirebilmeniz için bilgisayarınızda kurulu olan UYAP Editör Programının son versiyonu olması gerekmektedir.

2- ADIM:(Windows 7 ve üzeri için) Bilgisayarım > C Dizini > Kullanıcılar > Size Ait Kullanıcı (Örneğin; Ahmet, Avukat vb.) > .uki Klasörü -> içerisinde bulunan acilisdegerleri.xml ve tercihler.xml dosyalarını siliniz.

(MAC Bilgisayarlar İçin ) Apple > GİT > Ana Klasör – . .uki Klasörü (Not: Klasör gizli olduğu için görünür yapmak gerekmektedir. Bunun için klavyenizden (Cmd+Shift+.) tuşlarına bastığınız takdirde gizli klasörler görüntülenecektir.) içerisinde bulunan acilisdegerleri.xml, lastOpened.xml ve tercihler.xml dosyalarını siliniz. Bu işlemlerin ardından UYAP Editör Programını yönetici olarak tekrar çalıştırdığınız takdirde doküman editörünüz açılacaktır.

3- ADIM: Sorunun devam etmesi halinde Denetim Masasından Uyap Kelime İşlemciyi kaldırınız ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Daha sonra (Windows 7 ve üzeri için) Bilgisayarım > C Dizini > Uyap Klasöründeki yedeklerinizi aldıktan sonra Uyap klasörünü siliniz. Yeni yayınlanan editörün yukarıda yer alan işletim sisteminize uygun son versiyonunu bilgisayarınıza kurunuz.

Önemle Duyurulur.